Ett mindre bryggeri som ska kunna försörja sig själv genom att brygga öl,cider,vin och annan jäst dryck och sälja till barer och restauranger. Det ska finnas möjlighet att göra lite större mängder för att kunna ställa ut på mässor och tävlingar. En mindre lokal som ska utformas för att underlätta den kreativa bryggprocessen där nyskapande och småskaligt ska vara nyckelorden. Bryggeriet ska ha som mål att kunna ta in besökare för privata visningar och även hålla i bryggkurser och provsmakningar.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 163 | 91 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -52 | -81 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -52 | -81 | |
Årets resultat (tkr) | -52 | -81 | |
Summa tillgångar (tkr) | 207 | 166 | 185 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 163 | 91 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -52 | -81 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -52 | -81 | |
Årets resultat (tkr) | -52 | -81 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 52 | 70 | 65 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 156 | 96 | 120 |
Tillgångar (tkr) | 207 | 166 | 185 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 152 | 132 | 184 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 55 | 34 | 2 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 207 | 166 | 185 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -57.1% | 0.0% |
Soliditet | 73.4% | 79.5% | 99.5% |
Kassalikviditet | 158.2% | 182.3% | 5900.0% |
Ett mindre bryggeri som ska kunna försörja sig själv genom att brygga öl,cider,vin och annan jäst dryck och sälja till barer och restauranger. Det ska finnas möjlighet att göra lite större mängder för att kunna ställa ut på mässor och tävlingar. En mindre lokal som ska utformas för att underlätta den kreativa bryggprocessen där nyskapande och småskaligt ska vara nyckelorden. Bryggeriet ska ha som mål att kunna ta in besökare för privata visningar och även hålla i bryggkurser och provsmakningar.