Bolagsdata i samarbete med Dun & Bradstreet
Med verifierad affärsdata fattar du smartare beslut. Ta reda på hur.
Företaget skall bedriva restaurangverksamhet på sådant sätt att det skall tillhandahålla personal som kan arbeta inom restaurang, både i servering, kök samt övrig service inom samma bransch för catering och event.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 496 | 3 123 | 707 | 
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 89 | 7 | 48 | 
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 71 | -13 | 48 | 
| Årets resultat (tkr) | 54 | -13 | 38 | 
| Summa tillgångar (tkr) | 607 | 401 | 368 | 
| Antal anställda | 3 | 3 | 2 | 
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 496 | 3 123 | 707 | 
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 89 | 7 | 48 | 
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 71 | -13 | 48 | 
| Årets resultat (tkr) | 54 | -13 | 38 | 
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | 
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | |||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 607 | 401 | 368 | 
| Tillgångar (tkr) | 607 | 401 | 368 | 
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | 
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 109 | 55 | 68 | 
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | 89 | 133 | 200 | 
| Kortfristiga skulder (tkr) | 409 | 213 | 100 | 
| Skulder och eget kapital (tkr) | 607 | 401 | 368 | 
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) | 
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 3 | 3 | 2 | 
| Omsättning per anställd (tkr) | 1 165 | 1 041 | 354 | 
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 2.5% | 0.2% | 6.8% | 
| Soliditet | 18.0% | 13.7% | 18.5% | 
| Kassalikviditet | 102.0% | 118.3% | 242.0% | 
Företaget skall bedriva restaurangverksamhet på sådant sätt att det skall tillhandahålla personal som kan arbeta inom restaurang, både i servering, kök samt övrig service inom samma bransch för catering och event.