Bolaget ska bedriva restaurang i form av bar och créperie samt catering och anordna event med fokus på mat och dryck och därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 730 | 5 516 | 4 899 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -340 | 324 | -14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -340 | 323 | -14 |
Årets resultat (tkr) | -283 | 215 | -14 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 879 | 2 467 | 2 159 |
Antal anställda | 8 | 8 | 7 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 730 | 5 516 | 4 899 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -340 | 324 | -14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -340 | 323 | -14 |
Årets resultat (tkr) | -283 | 215 | -14 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 195 | 1 324 | 1 382 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 684 | 1 143 | 777 |
Tillgångar (tkr) | 1 879 | 2 467 | 2 159 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 257 | 340 | 125 |
Obeskattade reserver (tkr) | 57 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 213 | 1 532 | 1 544 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 410 | 538 | 490 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 879 | 2 467 | 2 159 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 8 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 591 | 690 | 700 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.2% | 5.9% | -0.3% |
Soliditet | 13.7% | 15.4% | 5.8% |
Kassalikviditet | 127.8% | 177.1% | 131.2% |
Bolaget ska bedriva restaurang i form av bar och créperie samt catering och anordna event med fokus på mat och dryck och därmed förenlig verksamhet.