Bolaget skall bedriva restaurang- och barverksamhet, tillverkning och försäljning av konfektyr, utgivning av böcker inom mat och restaurang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 359 | 300 | 8 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 244 | 220 | -42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 142 | 191 | -68 |
Årets resultat (tkr) | 45 | 175 | -68 |
Summa tillgångar (tkr) | 721 | 749 | 851 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 359 | 300 | 8 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 244 | 220 | -42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 142 | 191 | -68 |
Årets resultat (tkr) | 45 | 175 | -68 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 533 | 533 | 577 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 188 | 215 | 274 |
Tillgångar (tkr) | 721 | 749 | 851 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 354 | 309 | 134 |
Obeskattade reserver (tkr) | 60 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 88 | 245 | 484 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 220 | 195 | 234 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 721 | 749 | 851 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 359 | 300 | 8 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 68.0% | 73.3% | -525.0% |
Soliditet | 55.1% | 41.3% | 15.8% |
Kassalikviditet | 85.5% | 110.3% | 117.1% |
Choclay AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-08.
Bolaget skall bedriva restaurang- och barverksamhet, tillverkning och försäljning av konfektyr, utgivning av böcker inom mat och restaurang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.