Företaget ska utföra tjänster inom mat och dryck. Vårt huvudsakliga område är att erbjuda catering, planering av event & bemanning i form av konsultation inom matlagning och smaker i kombination med mat & dryck samt erbjuda kunskap i gastronomins olika områden.
2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 | 7 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 7 | 5 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 5 |
Årets resultat (tkr) | 7 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 41 | 31 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 | 7 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 7 | 5 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 5 |
Årets resultat (tkr) | 7 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 41 | 31 |
Tillgångar (tkr) | 41 | 31 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 36 | 29 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 | 2 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 41 | 31 |
2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 10 | 7 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 70.0% | 71.4% |
Soliditet | 87.8% | 93.5% |
Kassalikviditet | 820.0% | 1550.0% |
Företaget ska utföra tjänster inom mat och dryck. Vårt huvudsakliga område är att erbjuda catering, planering av event & bemanning i form av konsultation inom matlagning och smaker i kombination med mat & dryck samt erbjuda kunskap i gastronomins olika områden.