Företagets verksamhet kommer att utgöras av restaurang, bageri och konditori. Allt kommer att ha en stark fransk identitet med fokus på färska lokala råvaror och franksa produkter. Restaurangeutbudet kommer inkludera frukost, lunch och mindre tilltugg hela dagen samt ett varierat utbud av dryck. Det kommer att vara möjligt att både äta på plats och ta med bageriprodukter och bakverk.
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 242 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 096 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 121 |
Årets resultat (tkr) | -1 121 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 281 |
Antal anställda |
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 242 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 096 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 121 |
Årets resultat (tkr) | -1 121 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 766 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 516 |
Tillgångar (tkr) | 2 281 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 219 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | 656 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 406 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 281 |
2024-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -452.9% |
Soliditet | 9.6% |
Kassalikviditet | 32.6% |
Företagets verksamhet kommer att utgöras av restaurang, bageri och konditori. Allt kommer att ha en stark fransk identitet med fokus på färska lokala råvaror och franksa produkter. Restaurangeutbudet kommer inkludera frukost, lunch och mindre tilltugg hela dagen samt ett varierat utbud av dryck. Det kommer att vara möjligt att både äta på plats och ta med bageriprodukter och bakverk.