Bolaget skall bedriva restaurang- och konferensverksamhet, catering, projektledning, event, temaresor samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 561 | 13 135 | 13 505 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 535 | 935 | 1 669 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 481 | 888 | 1 616 |
Årets resultat (tkr) | 857 | 514 | 648 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 611 | 8 384 | 9 285 |
Antal anställda | 11 | 12 | 12 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 561 | 13 135 | 13 505 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 535 | 935 | 1 669 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 481 | 888 | 1 616 |
Årets resultat (tkr) | 857 | 514 | 648 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 932 | 4 955 | 5 442 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 680 | 3 429 | 3 843 |
Tillgångar (tkr) | 9 611 | 8 384 | 9 285 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 742 | 1 285 | 1 371 |
Obeskattade reserver (tkr) | 815 | 430 | 200 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 552 | 1 952 | 2 352 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 501 | 4 717 | 5 361 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 611 | 8 384 | 9 285 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 | 400 | 400 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 12 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 233 | 1 095 | 1 125 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.3% | 7.1% | 12.4% |
Soliditet | 24.2% | 19.0% | 16.3% |
Kassalikviditet | 82.3% | 69.8% | 69.1% |
Danderyds Krog AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang- och konferensverksamhet, catering, projektledning, event, temaresor samt därmed förenlig verksamhet.