Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva cateringverksamhet, konsultverksamhet inom matlagning och bageri, eventverksamhet, författare och bokproducent inom restaurang- och bageribranschen samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 106 | 933 | 983 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -763 | -1 263 | -164 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -157 | 14 690 | 563 |
Årets resultat (tkr) | -157 | 14 690 | 563 |
Summa tillgångar (tkr) | 14 732 | 15 471 | 1 715 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 106 | 933 | 983 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -763 | -1 263 | -164 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -157 | 14 690 | 563 |
Årets resultat (tkr) | -157 | 14 690 | 563 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 731 | 441 | 320 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 001 | 15 030 | 1 395 |
Tillgångar (tkr) | 14 732 | 15 471 | 1 715 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 14 609 | 15 324 | 1 533 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 123 | 147 | 182 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 14 732 | 15 471 | 1 715 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 558 | 500 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 106 | 933 | 983 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -719.8% | -135.4% | -16.7% |
Soliditet | 99.2% | 99.0% | 89.4% |
Kassalikviditet | 4065.8% | 10224.5% | 766.5% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva cateringverksamhet, konsultverksamhet inom matlagning och bageri, eventverksamhet, författare och bokproducent inom restaurang- och bageribranschen samt därmed förenlig verksamhet.