Företaget skall bedriva handel, import, export av livsmedel, drycker, inredning och kläder. Företaget skall utöva konsultation inom import och export av livsmedel och näringslära. Företaget ska utbilda inom handhavande av livsmedel och hur mat och dryck kombineras på bästa sätt. Företaget ska verka för nya smakuppleverser där hälsa, miljö och hållbarhet står i fokus.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 331 | 235 | 288 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | -21 | -4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 60 | -20 | -4 |
Årets resultat (tkr) | 35 | -2 | -2 |
Summa tillgångar (tkr) | 156 | 160 | 197 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 331 | 235 | 288 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | -21 | -4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 60 | -20 | -4 |
Årets resultat (tkr) | 35 | -2 | -2 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 156 | 160 | 197 |
Tillgångar (tkr) | 156 | 160 | 197 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 109 | 74 | 76 |
Obeskattade reserver (tkr) | 15 | 7 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 31 | 86 | 114 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 156 | 160 | 197 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 17.8% | -8.9% | -1.4% |
Soliditet | 76.8% | 46.3% | 41.1% |
Kassalikviditet | 493.6% | 182.6% | 172.8% |
Företaget skall bedriva handel, import, export av livsmedel, drycker, inredning och kläder. Företaget skall utöva konsultation inom import och export av livsmedel och näringslära. Företaget ska utbilda inom handhavande av livsmedel och hur mat och dryck kombineras på bästa sätt. Företaget ska verka för nya smakuppleverser där hälsa, miljö och hållbarhet står i fokus.