Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och festvåningsverksamhet.
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 481 | 2 522 | 3 168 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -265 | -1 480 | -720 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -271 | -1 481 | -721 |
Årets resultat (tkr) | -3 | -4 | |
Summa tillgångar (tkr) | 865 | 853 | 1 546 |
Antal anställda | 1 | 3 | 3 |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 481 | 2 522 | 3 168 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -265 | -1 480 | -720 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -271 | -1 481 | -721 |
Årets resultat (tkr) | -3 | -4 |
TILLGÅNGAR | 2020-12* | 2019-12* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 32 | 56 | 80 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 833 | 797 | 1 466 |
Tillgångar (tkr) | 865 | 853 | 1 546 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2020-12* | 2019-12* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 143 | 147 | 151 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 722 | 707 | 1 396 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 865 | 853 | 1 546 |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 481 | 841 | 1 056 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -55.1% | -58.7% | -22.7% |
Soliditet | 16.5% | 17.2% | 9.8% |
Kassalikviditet | 115.4% | 112.7% | 102.1% |
Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och festvåningsverksamhet.