Konsultuppdrag för och inom storhushåll-restaurang och livsmedelsbranschen. Uppdragen kan vara - Kartläggning och opartisk utredning - Projektuppdrag som måltidskonceptutveckling - Projektledning vid genomförande förändringar - Utbildningsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 098 | 1 885 | 1 972 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 740 | 568 | 659 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 755 | 569 | 659 |
Årets resultat (tkr) | 420 | 334 | 401 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 203 | 1 726 | 1 410 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 098 | 1 885 | 1 972 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 740 | 568 | 659 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 755 | 569 | 659 |
Årets resultat (tkr) | 420 | 334 | 401 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 109 | 114 | 118 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 094 | 1 612 | 1 292 |
Tillgångar (tkr) | 2 203 | 1 726 | 1 410 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 094 | 874 | 740 |
Obeskattade reserver (tkr) | 500 | 305 | 160 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 609 | 547 | 510 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 203 | 1 726 | 1 410 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 049 | 943 | 986 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 35.3% | 30.1% | 33.4% |
Soliditet | 66.0% | 63.4% | 60.6% |
Kassalikviditet | 343.8% | 294.7% | 253.3% |
Konsultuppdrag för och inom storhushåll-restaurang och livsmedelsbranschen. Uppdragen kan vara - Kartläggning och opartisk utredning - Projektuppdrag som måltidskonceptutveckling - Projektledning vid genomförande förändringar - Utbildningsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.