Restaurang, hotell, uthyrning, event, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet. Skapa en minnesvärd upplevelse genom att förädla bra råvaror och presentera dem på ett smakfullt sätt samt guida gästen genom upplevelse från början till slut.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 609 | 5 121 | 4 805 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 102 | 151 | 46 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 96 | 128 | 8 |
Årets resultat (tkr) | 89 | 128 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 403 | 1 210 | 1 089 |
Antal anställda | 4 | 5 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 609 | 5 121 | 4 805 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 102 | 151 | 46 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 96 | 128 | 8 |
Årets resultat (tkr) | 89 | 128 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 127 | 880 | 646 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 276 | 329 | 443 |
Tillgångar (tkr) | 1 403 | 1 210 | 1 089 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 297 | 208 | 80 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 966 | 922 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 140 | 80 | 1 009 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 403 | 1 210 | 1 089 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 152 | 1 024 | 961 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.2% | 3.0% | 1.0% |
Soliditet | 21.2% | 17.2% | 7.3% |
Kassalikviditet | 89.3% | 320.0% | 36.4% |
Restaurang, hotell, uthyrning, event, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet. Skapa en minnesvärd upplevelse genom att förädla bra råvaror och presentera dem på ett smakfullt sätt samt guida gästen genom upplevelse från början till slut.