Vi är ett mindre restaurang koncept med 30-40 platser, där vi har ett stort fokus åt ekologiska och lokala råvaror. Vi kommer sälja alkohol i form av cocktails, vin och öl. De kommer att bedrivas ett kök där vi serverar varma och kalla rätter.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 371 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -654 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -762 |
Årets resultat (tkr) | -762 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 580 |
Antal anställda |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 371 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -654 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -762 |
Årets resultat (tkr) | -762 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 238 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 342 |
Tillgångar (tkr) | 2 580 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | -562 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | 2 614 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 528 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 580 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -176.3% |
Soliditet | -21.8% |
Kassalikviditet | 54.7% |
Vi är ett mindre restaurang koncept med 30-40 platser, där vi har ett stort fokus åt ekologiska och lokala råvaror. Vi kommer sälja alkohol i form av cocktails, vin och öl. De kommer att bedrivas ett kök där vi serverar varma och kalla rätter.