Verksamheten kommer att fokusera på tillverkning av livsmedel. Dvs. bakning, konditorivaror (tårta, kaka, mm.), små rätter som matpaj, varma macka, sallader, m.m (Cafe, bageri ,konditori, restaurangbranchen). Men även produktion av sylt, granola, saft, mm (gårdsbutik). Vi kommer även att odla frukt och grönsaker till försäljning (gårdsarbeten inom lantbruk) Någon gång i framtiden tänker vi även att hyra ut rum, små stugor till semesterboende (hotell, bed & breakfast).
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 299 | 451 | 479 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 134 | -59 | 16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 134 | -59 | 16 |
Årets resultat (tkr) | 117 | -59 | 12 |
Summa tillgångar (tkr) | 183 | 71 | 115 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 299 | 451 | 479 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 134 | -59 | 16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 134 | -59 | 16 |
Årets resultat (tkr) | 117 | -59 | 12 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 31 | 42 | 52 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 152 | 29 | 63 |
Tillgångar (tkr) | 183 | 71 | 115 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 146 | 29 | 49 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 37 | 42 | 66 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 183 | 71 | 115 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 299 | 451 | 479 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 44.8% | -13.1% | 3.3% |
Soliditet | 79.8% | 40.9% | 42.6% |
Kassalikviditet | 410.8% | 69.0% | 95.5% |
Verksamheten kommer att fokusera på tillverkning av livsmedel. Dvs. bakning, konditorivaror (tårta, kaka, mm.), små rätter som matpaj, varma macka, sallader, m.m (Cafe, bageri ,konditori, restaurangbranchen). Men även produktion av sylt, granola, saft, mm (gårdsbutik). Vi kommer även att odla frukt och grönsaker till försäljning (gårdsarbeten inom lantbruk) Någon gång i framtiden tänker vi även att hyra ut rum, små stugor till semesterboende (hotell, bed & breakfast).