Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom hälsa, livsstil, näringslära och arkitektur.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 442 | 426 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -82 | 82 | 345 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -175 | 150 | 346 |
Årets resultat (tkr) | -175 | 119 | 339 |
Summa tillgångar (tkr) | 75 872 | 75 650 | 75 588 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 442 | 426 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -82 | 82 | 345 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -175 | 150 | 346 |
Årets resultat (tkr) | -175 | 119 | 339 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 72 388 | 72 559 | 72 358 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 484 | 3 091 | 3 230 |
Tillgångar (tkr) | 75 872 | 75 650 | 75 588 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 74 149 | 74 324 | 74 205 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 723 | 1 327 | 1 383 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 75 872 | 75 650 | 75 588 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 18.6% | 81.0% |
Soliditet | 97.7% | 98.3% | 98.2% |
Kassalikviditet | 202.2% | 232.9% | 233.6% |
Elmada AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är M-Lars Larsson AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom hälsa, livsstil, näringslära och arkitektur.