Bolaget skall arrangera event och middagar för privatpersoner och företag. Detta i form av diverse gästspel hos anda restauranger, event för företag och konsulation av kök. Med planering menas inköp av nödvändiga köksredskap, förbrukningsvaror och matvaror samt upplagning och servering för gäster i olika sammanhang.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 | 89 | 90 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 | 1 | -52 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | 1 | -52 |
Årets resultat (tkr) | -2 | 1 | -52 |
Summa tillgångar (tkr) | 53 | 62 | 63 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 | 89 | 90 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 | 1 | -52 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | 1 | -52 |
Årets resultat (tkr) | -2 | 1 | -52 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 53 | 62 | 63 |
Tillgångar (tkr) | 53 | 62 | 63 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 38 | 41 | 40 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 15 | 22 | 23 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 53 | 62 | 63 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -8.6% | 1.1% | -57.8% |
Soliditet | 71.7% | 66.1% | 63.5% |
Kassalikviditet | 353.3% | 281.8% | 273.9% |
Bolaget skall arrangera event och middagar för privatpersoner och företag. Detta i form av diverse gästspel hos anda restauranger, event för företag och konsulation av kök. Med planering menas inköp av nödvändiga köksredskap, förbrukningsvaror och matvaror samt upplagning och servering för gäster i olika sammanhang.