Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling, affärsutveckling, marknadsföring, försäljning, innovation och konceptutveckling. Projektledning och företagsutveckling. Produktutveckling inom livsmedel, Foodtech och måltidsrelaterade produkter och tjänster. Utveckling av digitala och fysiska utbildningar, föreläsningar, trendanalyser och event. Insatser för folkhälsa och prevention samt produkter och tjänster kopplade till ovan nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 778 | 281 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 401 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 377 | 60 |
Årets resultat (tkr) | 209 | 54 |
Summa tillgångar (tkr) | 980 | 635 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 778 | 281 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 401 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 377 | 60 |
Årets resultat (tkr) | 209 | 54 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 253 | 350 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 727 | 285 |
Tillgångar (tkr) | 980 | 635 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 288 | 79 |
Obeskattade reserver (tkr) | 99 | |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 248 | 328 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 346 | 228 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 980 | 635 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 778 | 281 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 22.6% | 23.5% |
Soliditet | 36.7% | 12.4% |
Kassalikviditet | 210.1% | 125.0% |
Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling, affärsutveckling, marknadsföring, försäljning, innovation och konceptutveckling. Projektledning och företagsutveckling. Produktutveckling inom livsmedel, Foodtech och måltidsrelaterade produkter och tjänster. Utveckling av digitala och fysiska utbildningar, föreläsningar, trendanalyser och event. Insatser för folkhälsa och prevention samt produkter och tjänster kopplade till ovan nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.