Föremålet för bolagets verksmhet är att bedriva catering, butik '/avhämtning, restaurang, produktutveckling åt industriföretag inom livsmedelsbranschen, matlagningskurser och receptframtagning samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 363 | 5 685 | 5 913 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 361 | 187 | 519 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 369 | 193 | 518 |
Årets resultat (tkr) | 215 | 106 | 319 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 963 | 3 903 | 3 494 |
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 363 | 5 685 | 5 913 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 361 | 187 | 519 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 369 | 193 | 518 |
Årets resultat (tkr) | 215 | 106 | 319 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 432 | 1 498 | 1 465 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 532 | 2 405 | 2 028 |
Tillgångar (tkr) | 3 963 | 3 903 | 3 494 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 183 | 1 968 | 1 862 |
Obeskattade reserver (tkr) | 447 | 350 | 292 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 333 | 1 585 | 1 339 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 963 | 3 903 | 3 494 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 909 | 948 | 986 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.7% | 3.3% | 8.8% |
Soliditet | 63.2% | 56.9% | 59.3% |
Kassalikviditet | 169.8% | 135.8% | 134.0% |
Föremålet för bolagets verksmhet är att bedriva catering, butik '/avhämtning, restaurang, produktutveckling åt industriföretag inom livsmedelsbranschen, matlagningskurser och receptframtagning samt därmed förenlig verksamhet.