Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva tjänster inom cateringverksamhet och eventverksamhet, övrig restaurang- och caféverksamhet, konsulttjänster inom matkultur såsom vinprovning samt matlagningskurser, menyplanering och restauranglogistik samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 817 | 12 223 | 6 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 771 | 2 369 | 960 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 797 | 2 369 | 959 |
Årets resultat (tkr) | 1 647 | 1 480 | 757 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 768 | 5 444 | 3 302 |
Antal anställda | 10 | 10 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 817 | 12 223 | 6 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 771 | 2 369 | 960 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 797 | 2 369 | 959 |
Årets resultat (tkr) | 1 647 | 1 480 | 757 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 729 | 5 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 039 | 5 444 | 3 297 |
Tillgångar (tkr) | 5 768 | 5 444 | 3 302 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 142 | 2 494 | 1 814 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 300 | 600 | 100 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 326 | 2 350 | 1 388 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 768 | 5 444 | 3 302 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 2 000 | 2 000 | 800 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 382 | 1 222 | 1 059 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.1% | 19.4% | 15.1% |
Soliditet | 53.4% | 53.8% | 57.1% |
Kassalikviditet | 216.6% | 231.7% | 237.5% |
Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva tjänster inom cateringverksamhet och eventverksamhet, övrig restaurang- och caféverksamhet, konsulttjänster inom matkultur såsom vinprovning samt matlagningskurser, menyplanering och restauranglogistik samt därmed förenlig verksamhet.