Bolaget skall bedriva verksamhet inom restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 608 | 12 379 | 13 078 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 546 | -2 141 | -874 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 718 | -2 358 | -1 113 |
Årets resultat (tkr) | 831 | 27 | 40 |
Summa tillgångar (tkr) | 16 433 | 17 602 | 20 247 |
Antal anställda | 7 | 9 | 11 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 608 | 12 379 | 13 078 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 546 | -2 141 | -874 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 718 | -2 358 | -1 113 |
Årets resultat (tkr) | 831 | 27 | 40 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 268 | 15 636 | 16 346 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 165 | 1 966 | 3 902 |
Tillgångar (tkr) | 16 433 | 17 602 | 20 247 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 988 | 156 | 129 |
Obeskattade reserver (tkr) | 3 989 | 4 755 | 5 200 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 9 052 | 9 735 | 12 076 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 404 | 2 955 | 2 842 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 16 433 | 17 602 | 20 247 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 9 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 515 | 1 375 | 1 189 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -24.0% | -17.3% | -6.7% |
Soliditet | 23.5% | 20.3% | 19.1% |
Kassalikviditet | 66.7% | 49.6% | 121.9% |
Frenchi AB ingår i en koncern med 7 bolag. Koncernmoderbolag är Svenssons Krogar i Uppsala AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Bolaget skall bedriva verksamhet inom restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.