Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta verksamheter inom restaurangbranschen.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 267 | 24 335 | 22 415 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -26 | -96 | 356 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -203 | -334 | -5 954 |
Årets resultat (tkr) | -203 | -334 | -6 003 |
Summa tillgångar (tkr) | 10 862 | 12 111 | 11 882 |
Antal anställda | 20 | 20 | 17 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 267 | 24 335 | 22 415 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -26 | -96 | 356 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -203 | -334 | -5 954 |
Årets resultat (tkr) | -203 | -334 | -6 003 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 550 | 8 319 | 8 984 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 312 | 3 792 | 2 897 |
Tillgångar (tkr) | 10 862 | 12 111 | 11 882 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 418 | 122 | 105 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 6 500 | 7 650 | 8 000 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 944 | 4 340 | 3 776 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 10 862 | 12 111 | 11 882 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 20 | 20 | 17 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 263 | 1 217 | 1 319 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.1% | -0.4% | 1.6% |
Soliditet | 3.9% | 1.0% | 0.9% |
Kassalikviditet | 98.4% | 75.3% | 64.1% |
Gamla Enskede Matbod AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Ryk Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta verksamheter inom restaurangbranschen.