Föremålet för bolagets verksamhet är catering, matlagningskurser, restaurang och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 725 | 9 667 | 7 836 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 380 | 1 091 | -37 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 363 | 1 079 | -41 |
Årets resultat (tkr) | 1 433 | 636 | 114 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 009 | 5 215 | 2 850 |
Antal anställda | 13 | 7 | 16 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 725 | 9 667 | 7 836 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 380 | 1 091 | -37 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 363 | 1 079 | -41 |
Årets resultat (tkr) | 1 433 | 636 | 114 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 624 | 738 | 143 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 385 | 4 477 | 2 707 |
Tillgångar (tkr) | 8 009 | 5 215 | 2 850 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 249 | 1 816 | 1 180 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 110 | 520 | 249 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 299 | 427 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 351 | 2 452 | 1 420 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 009 | 5 215 | 2 850 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 7 | 16 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 210 | 1 381 | 490 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.1% | 11.3% | -0.5% |
Soliditet | 50.5% | 42.0% | 47.7% |
Kassalikviditet | 207.1% | 168.1% | 179.7% |
Gefle Gourmetservice AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Ggs Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är catering, matlagningskurser, restaurang och därmed förenlig verksamhet.