Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av framtagna livsmedelsprodukter, koncept för delicious nutritious sustainable mat, café- och restaurangverksamhet samt genom egen eller på konsultbasis bedriva eventverksamhet inom företrädesvis nöjes och kulturevent, café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 746 | 1 889 | 1 788 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 553 | -447 | -336 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 585 | -474 | -370 |
Årets resultat (tkr) | -2 585 | -474 | -370 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 | 2 202 | 2 698 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 746 | 1 889 | 1 788 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 553 | -447 | -336 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 585 | -474 | -370 |
Årets resultat (tkr) | -2 585 | -474 | -370 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 468 | 1 815 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 | 733 | 883 |
Tillgångar (tkr) | 7 | 2 202 | 2 698 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -713 | 50 | 50 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 598 | 1 948 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 720 | 553 | 700 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 | 2 202 | 2 698 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 873 | 945 | 894 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -146.2% | -23.7% | -18.8% |
Soliditet | -10185.7% | 2.3% | 1.9% |
Kassalikviditet | 1.0% | 117.2% | 115.6% |
Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av framtagna livsmedelsprodukter, koncept för delicious nutritious sustainable mat, café- och restaurangverksamhet samt genom egen eller på konsultbasis bedriva eventverksamhet inom företrädesvis nöjes och kulturevent, café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.