Bolaget ska bedriva service i glesbygd med drift av hotell, restaurang, bar och café, samt utveckling och försäljning av livsmedelsprodukter, arbeta aktivt med att all verksamhet bedrivs med samhällsansvar, etiskt, socialt och miljömässigt samt därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 393 | 4 663 | 4 569 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -611 | -8 | 87 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -628 | -3 | 107 |
Årets resultat (tkr) | -218 | 37 | 38 |
Summa tillgångar (tkr) | 814 | 945 | 939 |
Antal anställda | 5 | 4 | 3 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 393 | 4 663 | 4 569 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -611 | -8 | 87 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -628 | -3 | 107 |
Årets resultat (tkr) | -218 | 37 | 38 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 165 | 237 | 200 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 648 | 708 | 739 |
Tillgångar (tkr) | 814 | 945 | 939 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 83 | 301 | 264 |
Obeskattade reserver (tkr) | 23 | 34 | 90 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 707 | 610 | 585 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 814 | 945 | 939 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 4 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 879 | 1 166 | 1 523 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -13.9% | -0.2% | 1.9% |
Soliditet | 12.2% | 34.4% | 35.0% |
Kassalikviditet | 91.7% | 116.1% | 126.3% |
Bolaget ska bedriva service i glesbygd med drift av hotell, restaurang, bar och café, samt utveckling och försäljning av livsmedelsprodukter, arbeta aktivt med att all verksamhet bedrivs med samhällsansvar, etiskt, socialt och miljömässigt samt därmed förenlig verksamhet.