Bolaget ska bedriva verksamhet inom utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av livsmedel, utveckla och bedriva catering- och restaurangverksamhet samt bedriva verksamhet inom författarskap, konsult- och rådgivande verksamhet inom mat och dryck och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 598 | 361 | 37 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -5 872 | -1 717 | -37 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 829 | -1 718 | -37 |
Årets resultat (tkr) | -5 829 | -1 718 | -37 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 279 | 5 036 | 14 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 598 | 361 | 37 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -5 872 | -1 717 | -37 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 829 | -1 718 | -37 |
Årets resultat (tkr) | -5 829 | -1 718 | -37 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 134 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 145 | 5 036 | 14 |
Tillgångar (tkr) | 7 279 | 5 036 | 14 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 942 | 4 521 | -11 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 396 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 941 | 515 | 25 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 279 | 5 036 | 14 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -226.0% | -475.6% | -100.0% |
Soliditet | 81.6% | 89.8% | -78.6% |
Kassalikviditet | 759.3% | 977.9% | 56.0% |
Bolaget ska bedriva verksamhet inom utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av livsmedel, utveckla och bedriva catering- och restaurangverksamhet samt bedriva verksamhet inom författarskap, konsult- och rådgivande verksamhet inom mat och dryck och därmed förenlig verksamhet.