Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet dvs. försäljning av mat, dryck och alkoholhaltiga drycker samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 752 | 8 194 | 8 357 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 028 | -599 | -1 417 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 127 | -716 | -1 487 |
Årets resultat (tkr) | -1 127 | -716 | |
Summa tillgångar (tkr) | 1 297 | 2 224 | 3 170 |
Antal anställda | 4 | 5 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 752 | 8 194 | 8 357 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 028 | -599 | -1 417 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 127 | -716 | -1 487 |
Årets resultat (tkr) | -1 127 | -716 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 743 | 1 626 | 2 508 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 554 | 599 | 662 |
Tillgångar (tkr) | 1 297 | 2 224 | 3 170 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -1 789 | -661 | 55 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 525 | 678 | 908 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 561 | 2 208 | 2 207 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 297 | 2 224 | 3 170 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 5 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 188 | 1 639 | 1 393 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -11.8% | -7.3% | -17.0% |
Soliditet | -137.9% | -29.7% | 1.7% |
Kassalikviditet | 14.8% | 19.3% | 21.4% |
Haglind Gastro AB ingår i en koncern med 6 bolag. Koncernmoderbolag är Fredrik Haglind Consulting AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet dvs. försäljning av mat, dryck och alkoholhaltiga drycker samt därmed förenlig verksamhet.