Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, bed & breakfast, catering, kostrådgivning och matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 442 | 1 611 | 1 199 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 394 | 137 | 98 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 394 | 137 | 98 |
Årets resultat (tkr) | 312 | 108 | 77 |
Summa tillgångar (tkr) | 866 | 640 | 711 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 442 | 1 611 | 1 199 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 394 | 137 | 98 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 394 | 137 | 98 |
Årets resultat (tkr) | 312 | 108 | 77 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 | 10 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 866 | 637 | 701 |
Tillgångar (tkr) | 866 | 640 | 711 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 536 | 424 | 497 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 330 | 216 | 215 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 866 | 640 | 711 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 | 200 | 180 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 221 | 806 | 600 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.1% | 8.5% | 8.2% |
Soliditet | 61.9% | 66.3% | 69.9% |
Kassalikviditet | 243.6% | 275.0% | 305.6% |
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, bed & breakfast, catering, kostrådgivning och matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.