Företaget bedriver restaurang samt Konsultverksamhet inom restaurang, privatperson och företag. Konceptutveckling, aktiv service, föreläsningar, presentationer, ledarskapsutbildning, catering, recept & meny framtagning, framställning av bild & filmmaterial.
2024-01* | 2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 598 | 2 015 | 1 272 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 138 | 812 | 398 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 141 | 813 | 398 |
Årets resultat (tkr) | 111 | 483 | 401 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 019 | 1 401 | 938 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-01* | 2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 598 | 2 015 | 1 272 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 138 | 812 | 398 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 141 | 813 | 398 |
Årets resultat (tkr) | 111 | 483 | 401 |
TILLGÅNGAR | 2024-01* | 2023-01* | 2022-01* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 79 | 96 | 28 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 940 | 1 305 | 910 |
Tillgångar (tkr) | 1 019 | 1 401 | 938 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-01* | 2023-01* | 2022-01* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 327 | 535 | 452 |
Obeskattade reserver (tkr) | 271 | 271 | 67 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 421 | 596 | 419 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 019 | 1 401 | 938 |
2024-01* | 2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 205 | 318 | 400 |
2024-01* | 2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 598 | 2 015 | 1 272 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.6% | 40.3% | 31.3% |
Soliditet | 51.2% | 52.1% | 53.3% |
Kassalikviditet | 223.3% | 219.0% | 217.2% |
Företaget bedriver restaurang samt Konsultverksamhet inom restaurang, privatperson och företag. Konceptutveckling, aktiv service, föreläsningar, presentationer, ledarskapsutbildning, catering, recept & meny framtagning, framställning av bild & filmmaterial.