Bolaget skall driva café- restaurang- och cateringverksamhet. Vi kommer att baka bröd och konditoriprodukter och tillverka mat från grunden. Vi vill erbjuda vegetariska och ekologiska alternativ. Sommartid ingår en badkiosk där godis, glass, läsk, juicer, vitamindrycker, solglasögon, simglasögon, solkrämer & hudkrämer, badleksaker och simprodukter som baddräkter, snorkelutrustning och öronproppar samt nässkydd kommer att finnas till försäljning. Vi planerar att ha matlagningskurser och att hyra ut lokalen till föreningar och privata evenemang. Vi kommer att arrangera fester, baröppet "after work", ha luncher och försäljning av egentillverkade livsmedel.
2020-08* | 2019-08* | 2018-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 | 2 198 | 2 827 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -190 | 248 | 406 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -191 | 247 | 399 |
Årets resultat (tkr) | -124 | 180 | 334 |
Summa tillgångar (tkr) | 187 | 1 032 | 1 338 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2020-08* | 2019-08* | 2018-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 | 2 198 | 2 827 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -190 | 248 | 406 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -191 | 247 | 399 |
Årets resultat (tkr) | -124 | 180 | 334 |
TILLGÅNGAR | 2020-08* | 2019-08* | 2018-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 55 | 89 | 165 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 132 | 943 | 1 173 |
Tillgångar (tkr) | 187 | 1 032 | 1 338 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2020-08* | 2019-08* | 2018-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 143 | 398 | 718 |
Obeskattade reserver (tkr) | 68 | 52 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 44 | 567 | 567 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 187 | 1 032 | 1 338 |
2020-08* | 2019-08* | 2018-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2020-08* | 2019-08* | 2018-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 | 1 099 | 1 414 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -19000.0% | 11.3% | 14.4% |
Soliditet | 76.5% | 43.3% | 56.5% |
Kassalikviditet | 300.0% | 164.4% | 204.1% |
Bolaget skall driva café- restaurang- och cateringverksamhet. Vi kommer att baka bröd och konditoriprodukter och tillverka mat från grunden. Vi vill erbjuda vegetariska och ekologiska alternativ. Sommartid ingår en badkiosk där godis, glass, läsk, juicer, vitamindrycker, solglasögon, simglasögon, solkrämer & hudkrämer, badleksaker och simprodukter som baddräkter, snorkelutrustning och öronproppar samt nässkydd kommer att finnas till försäljning. Vi planerar att ha matlagningskurser och att hyra ut lokalen till föreningar och privata evenemang. Vi kommer att arrangera fester, baröppet "after work", ha luncher och försäljning av egentillverkade livsmedel.