Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, matlagningskurser samt restaurangkonsultering samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 090 | 21 489 | 18 738 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 057 | -335 | 1 684 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 012 | -348 | 1 673 |
Årets resultat (tkr) | -1 012 | -348 | 1 302 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 304 | 4 898 | 5 010 |
Antal anställda | 25 | 25 | 20 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 090 | 21 489 | 18 738 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 057 | -335 | 1 684 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 012 | -348 | 1 673 |
Årets resultat (tkr) | -1 012 | -348 | 1 302 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 067 | 2 403 | 1 919 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 237 | 2 495 | 3 091 |
Tillgångar (tkr) | 4 304 | 4 898 | 5 010 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 088 | 2 100 | 2 448 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 231 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 986 | 2 798 | 2 562 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 304 | 4 898 | 5 010 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 25 | 25 | 20 |
Omsättning per anställd (tkr) | 844 | 860 | 937 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -5.0% | -1.6% | 9.0% |
Soliditet | 25.3% | 42.9% | 48.9% |
Kassalikviditet | 61.9% | 83.7% | 116.0% |
He Lind AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, matlagningskurser samt restaurangkonsultering samt därmed förenlig verksamhet.