Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt utbildning inom vin- och matkultur samt idka annan därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 103 | 10 602 | 2 219 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 753 | -596 | -1 479 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 827 | -711 | -1 517 |
Årets resultat (tkr) | 13 | 39 | -1 422 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 204 | 7 935 | 7 826 |
Antal anställda | 9 | 10 | 9 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 103 | 10 602 | 2 219 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 753 | -596 | -1 479 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 827 | -711 | -1 517 |
Årets resultat (tkr) | 13 | 39 | -1 422 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 916 | 4 980 | 5 339 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 287 | 2 955 | 2 487 |
Tillgångar (tkr) | 8 204 | 7 935 | 7 826 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 321 | 1 308 | 1 270 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 200 | 3 000 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 883 | 4 427 | 3 557 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 204 | 7 935 | 7 826 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 10 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 567 | 1 060 | 247 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -12.4% | -5.6% | -66.7% |
Soliditet | 16.1% | 16.5% | 16.2% |
Kassalikviditet | 44.1% | 62.2% | 66.1% |
Heat Arlandastad AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Heat Restauranger AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt utbildning inom vin- och matkultur samt idka annan därmed förenlig verksamhet.