Aktiebolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt utbildning inom vin- och matkultur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 124 170 | 89 337 | 47 547 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 431 | 2 002 | -1 875 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 295 | 1 999 | -1 878 |
Årets resultat (tkr) | -2 818 | 1 286 | -1 545 |
Summa tillgångar (tkr) | 36 635 | 27 697 | 12 570 |
Antal anställda | 172 | 118 | 44 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 124 170 | 89 337 | 47 547 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 431 | 2 002 | -1 875 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 295 | 1 999 | -1 878 |
Årets resultat (tkr) | -2 818 | 1 286 | -1 545 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 10 078 | 9 124 | 4 468 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 26 558 | 18 574 | 8 102 |
Tillgångar (tkr) | 36 635 | 27 697 | 12 570 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 382 | 2 200 | 914 |
Obeskattade reserver (tkr) | 350 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 36 252 | 25 147 | 11 656 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 36 635 | 27 697 | 12 570 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 172 | 118 | 44 |
Omsättning per anställd (tkr) | 722 | 757 | 1 081 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.1% | 2.2% | -3.9% |
Soliditet | 1.0% | 8.8% | 7.3% |
Kassalikviditet | 66.5% | 67.7% | 62.7% |
Heat Restauranger AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Aktiebolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt utbildning inom vin- och matkultur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.