Bolaget ska bedriva kafé och bar och restaurangverksamhet, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom kafé och restaurang, event, catering, matlagningskurser och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 059 | 6 969 | 6 851 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -178 | 217 | 1 202 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -184 | 214 | 1 202 |
Årets resultat (tkr) | 296 | 151 | 729 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 251 | 2 971 | 2 855 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 059 | 6 969 | 6 851 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -178 | 217 | 1 202 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -184 | 214 | 1 202 |
Årets resultat (tkr) | 296 | 151 | 729 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 233 | 142 | 146 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 018 | 2 830 | 2 709 |
Tillgångar (tkr) | 2 251 | 2 971 | 2 855 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 237 | 1 091 | 940 |
Obeskattade reserver (tkr) | 567 | 549 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 014 | 1 312 | 1 365 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 251 | 2 971 | 2 855 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 151 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 177 | 1 162 | 1 142 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.5% | 3.1% | 17.5% |
Soliditet | 55.0% | 50.5% | 46.8% |
Kassalikviditet | 195.7% | 210.6% | 195.2% |
Bolaget ska bedriva kafé och bar och restaurangverksamhet, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom kafé och restaurang, event, catering, matlagningskurser och därmed förenlig verksamhet.