Företaget ska bedriva café, restaurang och cateringverksamhet inom privata sektorn. Catering av förtäring av olika slag samt serveringshjälp. Företaget ska även bedriva föreläsningsuppdrag, utbildningsuppdrag inom mat.
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 172 | 114 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 65 | 11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 65 | 11 |
Årets resultat (tkr) | 52 | 9 |
Summa tillgångar (tkr) | 576 | 124 |
Antal anställda |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 172 | 114 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 65 | 11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 65 | 11 |
Årets resultat (tkr) | 52 | 9 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 187 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 389 | 124 |
Tillgångar (tkr) | 576 | 124 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 77 | 34 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 501 | 91 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 576 | 124 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 1.3% | 9.7% |
Soliditet | 13.4% | 27.4% |
Kassalikviditet | 65.3% | 136.3% |
Företaget ska bedriva café, restaurang och cateringverksamhet inom privata sektorn. Catering av förtäring av olika slag samt serveringshjälp. Företaget ska även bedriva föreläsningsuppdrag, utbildningsuppdrag inom mat.