Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet via foodtruck vid event och festivaler. samt bedriva försäljning av hälsokost med inriktning på Singalesisk maträtter och Ayurvedic Green Food.
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 620 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 139 | -43 | -44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 139 | -43 | -44 |
Årets resultat (tkr) | 139 | -43 | -44 |
Summa tillgångar (tkr) | 814 | 646 | 643 |
Antal anställda |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 620 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 139 | -43 | -44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 139 | -43 | -44 |
Årets resultat (tkr) | 139 | -43 | -44 |
TILLGÅNGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 640 | 640 | 640 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 174 | 6 | 3 |
Tillgångar (tkr) | 814 | 646 | 643 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 193 | 54 | 57 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 621 | 592 | 586 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 814 | 646 | 643 |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.4% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 23.7% | 8.4% | 8.9% |
Kassalikviditet | 28.0% | 1.0% | 0.5% |
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet via foodtruck vid event och festivaler. samt bedriva försäljning av hälsokost med inriktning på Singalesisk maträtter och Ayurvedic Green Food.