Arkitektur och kulinarisk design. Verksamheten kommer bedriva arkitektverksamhet, designa livsmedel för försäljning direkt mot konsumentmarknaden men även via dagligvaruhandel och restauranger. Verksamheten kommer även att bedriva undervisning och skapa pedagogiskt material.
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 41 | 39 | 10 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -17 | 29 | -67 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -17 | 29 | -67 |
Årets resultat (tkr) | -17 | 29 | -67 |
Summa tillgångar (tkr) | 64 | 71 | 30 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 41 | 39 | 10 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -17 | 29 | -67 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -17 | 29 | -67 |
Årets resultat (tkr) | -17 | 29 | -67 |
TILLGÅNGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 64 | 71 | 30 |
Tillgångar (tkr) | 64 | 71 | 30 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 40 | 57 | 28 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 24 | 14 | 2 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 64 | 71 | 30 |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 41 | 39 | 10 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -41.5% | 74.4% | -670.0% |
Soliditet | 62.5% | 80.3% | 93.3% |
Kassalikviditet | 266.7% | 507.1% | 1500.0% |
Arkitektur och kulinarisk design. Verksamheten kommer bedriva arkitektverksamhet, designa livsmedel för försäljning direkt mot konsumentmarknaden men även via dagligvaruhandel och restauranger. Verksamheten kommer även att bedriva undervisning och skapa pedagogiskt material.