Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva catering, café, restaurang, bageri, glassproduktion, fotografering, galleri. Handel med livsmedel, inredning, antikt, konst, hantverk. Konsultverksamhet inom livsmedel, kost och hälsa. Uthyrning av inventarier samt personal. Evenemang såsom marknader och fester. Förvaltning av fastigheter och värdepapper. Lantbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 216 | 303 | 194 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -61 | 4 | 40 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -62 | 4 | 39 |
Årets resultat (tkr) | -62 | 4 | 39 |
Summa tillgångar (tkr) | 123 | 291 | 190 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 216 | 303 | 194 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -61 | 4 | 40 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -62 | 4 | 39 |
Årets resultat (tkr) | -62 | 4 | 39 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 68 | 181 | 102 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 55 | 110 | 88 |
Tillgångar (tkr) | 123 | 291 | 190 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 47 | 109 | 105 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 76 | 182 | 84 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 123 | 291 | 190 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 303 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -28.2% | 1.3% | 20.6% |
Soliditet | 38.2% | 37.5% | 55.3% |
Kassalikviditet | 72.4% | 49.5% | 100.0% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva catering, café, restaurang, bageri, glassproduktion, fotografering, galleri. Handel med livsmedel, inredning, antikt, konst, hantverk. Konsultverksamhet inom livsmedel, kost och hälsa. Uthyrning av inventarier samt personal. Evenemang såsom marknader och fester. Förvaltning av fastigheter och värdepapper. Lantbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.