Bolaget skall bedriva handel med livsmedelsprodukter, detaljstycka kött och tillverka charkuterier i butik samt via näthandel. Vidare ska verksamheten producera halvfabrikat baserat på köttråvara, producera husmanskost, bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 | 18 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 | -2 | -63 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -2 | -65 |
Årets resultat (tkr) | 118 | 2 191 | -65 |
Summa tillgångar (tkr) | 204 | 2 305 | 148 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 | 18 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 | -2 | -63 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -2 | -65 |
Årets resultat (tkr) | 118 | 2 191 | -65 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 204 | 2 305 | 148 |
Tillgångar (tkr) | 204 | 2 305 | 148 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 203 | 2 285 | 95 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 11 | 11 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 9 | 43 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 204 | 2 305 | 148 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 100.0% | 0.0% | -350.0% |
Soliditet | 99.5% | 99.1% | 64.2% |
Kassalikviditet | 0.0% | 25611.1% | 344.2% |
Kötthallen i Kungens Kurva AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Kötthallen i Sverige AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva handel med livsmedelsprodukter, detaljstycka kött och tillverka charkuterier i butik samt via näthandel. Vidare ska verksamheten producera halvfabrikat baserat på köttråvara, producera husmanskost, bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.