Importera och sälja restaurangutrustning och därmed förenlig verksamhet. Utföra konsulttjänster inom organisation och restaurangbranschen. Utföra service på restaurangutrustning.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 779 | 18 328 | 15 647 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 842 | 1 430 | 1 466 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 841 | 1 425 | 1 425 |
Årets resultat (tkr) | 1 048 | 801 | 812 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 725 | 8 027 | 8 388 |
Antal anställda | 8 | 8 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 779 | 18 328 | 15 647 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 842 | 1 430 | 1 466 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 841 | 1 425 | 1 425 |
Årets resultat (tkr) | 1 048 | 801 | 812 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 9 725 | 8 027 | 8 388 |
Tillgångar (tkr) | 9 725 | 8 027 | 8 388 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 278 | 3 230 | 2 938 |
Obeskattade reserver (tkr) | 2 009 | 1 519 | 1 133 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 438 | 3 278 | 4 318 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 725 | 8 027 | 8 388 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 509 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 8 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 472 | 2 291 | 3 129 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.3% | 7.8% | 9.4% |
Soliditet | 58.9% | 53.9% | 44.8% |
Kassalikviditet | 156.6% | 138.4% | 138.1% |
Importera och sälja restaurangutrustning och därmed förenlig verksamhet. Utföra konsulttjänster inom organisation och restaurangbranschen. Utföra service på restaurangutrustning.