Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 757 | 10 958 | 12 986 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -5 001 | -1 273 | -1 307 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 009 | -1 287 | -1 331 |
Årets resultat (tkr) | -5 009 | -1 287 | -1 331 |
Summa tillgångar (tkr) | 844 | 5 382 | 4 907 |
Antal anställda | 6 | 12 | 13 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 757 | 10 958 | 12 986 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -5 001 | -1 273 | -1 307 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 009 | -1 287 | -1 331 |
Årets resultat (tkr) | -5 009 | -1 287 | -1 331 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 700 | 3 499 | 4 023 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 144 | 1 884 | 885 |
Tillgångar (tkr) | 844 | 5 382 | 4 907 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -4 848 | 161 | 1 448 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 850 | 800 | 414 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 841 | 4 421 | 3 045 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 844 | 5 382 | 4 907 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 12 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 793 | 913 | 999 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -105.1% | -11.6% | -10.1% |
Soliditet | -574.4% | 3.0% | 29.5% |
Kassalikviditet | 5.1% | 38.1% | 23.9% |
Ken's Gomidda AB ingår i en koncern med 4 bolag. Moderbolag är Lundqvist & Widikson Event AB och koncernmoderbolag är Linda Widikson AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.