Företaget ska bedriva verksamhet inom försäljning av japansk mat och relaterade produkter på olika platser och genom olika kanaler. Verksamheten omfattar försäljning via foodtruck, deltagande på marknader, servering i caféer samt tillhandahållande av catering för privata och företagsrelaterade evenemang. Företaget ska även utveckla och erbjuda unika matupplevelser med fokus på japansk matkultur och tradition. Därutöver kan företaget bedriva handel med livsmedelsprodukter, genomföra matrelaterade evenemang och utbildningar samt därmed förenlig verksamhet.
Företaget ska bedriva verksamhet inom försäljning av japansk mat och relaterade produkter på olika platser och genom olika kanaler. Verksamheten omfattar försäljning via foodtruck, deltagande på marknader, servering i caféer samt tillhandahållande av catering för privata och företagsrelaterade evenemang. Företaget ska även utveckla och erbjuda unika matupplevelser med fokus på japansk matkultur och tradition. Därutöver kan företaget bedriva handel med livsmedelsprodukter, genomföra matrelaterade evenemang och utbildningar samt därmed förenlig verksamhet.