Föremålet för bolagets verksamhet ska vara catering och festarrangemang, blomsterarrangemang och dekorationsverksamhet. Kulturarrangemang och utställningsverksamhet inom nämnda områden. Konsultverksamhet inom restaurangbranschen, samt verksamhet inom konst- och kulturområdet och därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom ävensom aktier och övriga värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 67 | 52 | 59 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 23 | -17 | 35 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 23 | -17 | 35 |
Årets resultat (tkr) | 20 | -17 | 29 |
Summa tillgångar (tkr) | 31 | 56 | 55 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 67 | 52 | 59 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 23 | -17 | 35 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 23 | -17 | 35 |
Årets resultat (tkr) | 20 | -17 | 29 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 31 | 56 | 55 |
Tillgångar (tkr) | 31 | 56 | 55 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 29 | 9 | 25 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 | 47 | 29 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 31 | 56 | 55 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 34.3% | -32.7% | 59.3% |
Soliditet | 93.5% | 16.1% | 45.5% |
Kassalikviditet | 1550.0% | 119.2% | 189.7% |
Föremålet för bolagets verksamhet ska vara catering och festarrangemang, blomsterarrangemang och dekorationsverksamhet. Kulturarrangemang och utställningsverksamhet inom nämnda områden. Konsultverksamhet inom restaurangbranschen, samt verksamhet inom konst- och kulturområdet och därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom ävensom aktier och övriga värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.