Förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och icke-vegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inläggningar och provinläggningar.
2024-12* | 2023-12* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 107 | 90 | 186 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | -30 | 18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | -30 | 18 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -30 | 14 |
Summa tillgångar (tkr) | 68 | 37 | 69 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 107 | 90 | 186 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | -30 | 18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | -30 | 18 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -30 | 14 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-09* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 68 | 37 | 69 |
Tillgångar (tkr) | 68 | 37 | 69 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-09* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 48 | 16 | 47 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 21 | 21 | 23 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 68 | 37 | 69 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 32.7% | -33.3% | 9.7% |
Soliditet | 70.6% | 43.2% | 68.1% |
Kassalikviditet | 323.8% | 176.2% | 300.0% |
Förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och icke-vegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inläggningar och provinläggningar.