Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, catering och festvånginsverksamhet samt ge konsultationer inom gastronomi och oenologi samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 257 | 6 757 | 7 300 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 314 | 588 | 1 304 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 492 | 648 | 1 302 |
Årets resultat (tkr) | 391 | 509 | 1 029 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 580 | 3 252 | 3 221 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 257 | 6 757 | 7 300 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 314 | 588 | 1 304 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 492 | 648 | 1 302 |
Årets resultat (tkr) | 391 | 509 | 1 029 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 512 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 068 | 3 252 | 3 221 |
Tillgångar (tkr) | 3 580 | 3 252 | 3 221 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 719 | 2 327 | 2 284 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 862 | 924 | 938 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 580 | 3 252 | 3 221 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 043 | 1 126 | 1 217 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.0% | 8.7% | 17.9% |
Soliditet | 76.0% | 71.6% | 70.9% |
Kassalikviditet | 216.0% | 338.1% | 330.8% |
Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, catering och festvånginsverksamhet samt ge konsultationer inom gastronomi och oenologi samt idka därmed förenlig verksamhet.