Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, catering och festvånginsverksamhet samt ge konsultationer inom gastronomi och oenologi samt idka därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 757 | 7 300 | 4 680 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 588 | 1 304 | -241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 648 | 1 302 | -241 |
Årets resultat (tkr) | 509 | 1 029 | 147 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 252 | 3 221 | 2 257 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 757 | 7 300 | 4 680 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 588 | 1 304 | -241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 648 | 1 302 | -241 |
Årets resultat (tkr) | 509 | 1 029 | 147 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 252 | 3 221 | 2 251 |
Tillgångar (tkr) | 3 252 | 3 221 | 2 257 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 327 | 2 284 | 1 254 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 924 | 938 | 1 003 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 252 | 3 221 | 2 257 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 126 | 1 217 | 780 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.7% | 17.9% | -5.2% |
Soliditet | 71.6% | 70.9% | 55.6% |
Kassalikviditet | 338.1% | 330.8% | 206.0% |
Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, catering och festvånginsverksamhet samt ge konsultationer inom gastronomi och oenologi samt idka därmed förenlig verksamhet.