Bolaget ska bedriva restaurang och catering och samt idka därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 88 151 | 85 291 | 57 742 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 595 | 25 958 | 12 354 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 107 | 23 651 | 10 564 |
Årets resultat (tkr) | 6 281 | 15 151 | 2 699 |
Summa tillgångar (tkr) | 89 537 | 66 944 | 46 241 |
Antal anställda | 50 | 46 | 44 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 88 151 | 85 291 | 57 742 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 595 | 25 958 | 12 354 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 107 | 23 651 | 10 564 |
Årets resultat (tkr) | 6 281 | 15 151 | 2 699 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 323 | 4 283 | 42 405 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 82 214 | 62 660 | 3 836 |
Tillgångar (tkr) | 89 537 | 66 944 | 46 241 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 32 519 | 26 237 | 11 086 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 100 | 1 100 | 1 100 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 20 000 | 20 000 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 55 918 | 19 606 | 14 055 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 89 537 | 66 944 | 46 241 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 50 | 46 | 44 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 763 | 1 854 | 1 312 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 23.4% | 30.4% | 21.4% |
Soliditet | 37.2% | 40.4% | 25.7% |
Kassalikviditet | 145.6% | 316.1% | 23.8% |
Kungsholmen & Pontonen AB ingår i en koncern med 23 bolag. Koncernmoderbolag är Brasseriegruppen Bg AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurang och catering och samt idka därmed förenlig verksamhet.