Bolagsdata i samarbete med Dun & Bradstreet
Med verifierad affärsdata fattar du smartare beslut. Ta reda på hur.
Bolaget bedriver produktion och försäljning av pannkakor och galetter enligt franskt recept samt traditionella franska livsmedel. Bolaget bedriver konsultation och rådgivning avseende matlagning, recept och undervisning i franska samt import och export av livsmedel och franska traditionella specialiteter så som vin, keramik och souvernirer. Bolaget bedriver restaurang- och cateringverksamhet.
| 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 1 248 | 1 191 | 1 250 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 312 | 355 | 440 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 362 | 373 | 440 |
| Årets resultat (tkr) | 292 | 285 | 298 |
| Summa tillgångar (tkr) | 3 004 | 2 834 | 2 537 |
| Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
Undvik osäkra affärer – ta reda på företagets kreditvärdighet innan du går vidare. Bara 3 % av Sveriges aktiebolag har högsta kreditvärdighet.
Få tillgång till detaljerade kreditupplysningar som visar betalningsförmåga, riskklass, betalningshistorik och mycket mer. Perfekt för dig som:
Vad du får reda på:
Ta en kreditupplysning på detta företag
Prova Dun & Bradstreets kreditupplysningar gratis i 30 dagar| 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 1 248 | 1 191 | 1 250 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 312 | 355 | 440 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 362 | 373 | 440 |
| Årets resultat (tkr) | 292 | 285 | 298 |
| TILLGÅNGAR | 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 500 | ||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 2 504 | 2 834 | 2 537 |
| Tillgångar (tkr) | 3 004 | 2 834 | 2 537 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 2 181 | 2 040 | 1 755 |
| Obeskattade reserver (tkr) | 755 | 769 | 762 |
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 67 | 26 | 20 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 3 004 | 2 834 | 2 537 |
| 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) | 150 |
| 2025-02* | 2024-02* | 2023-02* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 624 | 1 191 | 1 250 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 25.0% | 29.8% | 35.2% |
| Soliditet | 90.7% | 91.5% | 90.8% |
| Kassalikviditet | 3737.3% | 10900.0% | 12685.0% |
Bolaget bedriver produktion och försäljning av pannkakor och galetter enligt franskt recept samt traditionella franska livsmedel. Bolaget bedriver konsultation och rådgivning avseende matlagning, recept och undervisning i franska samt import och export av livsmedel och franska traditionella specialiteter så som vin, keramik och souvernirer. Bolaget bedriver restaurang- och cateringverksamhet.