Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag, bedriva konsultation inom bolagsutveckling, uthyrning av lokaler och personal inom såväl administrativ, teknik samt inom restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 94 | 234 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -126 | -43 | 52 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -126 | -43 | 38 |
Årets resultat (tkr) | -126 | -43 | 38 |
Summa tillgångar (tkr) | 154 | 101 | 256 |
Antal anställda | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 94 | 234 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -126 | -43 | 52 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -126 | -43 | 38 |
Årets resultat (tkr) | -126 | -43 | 38 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 146 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 8 | 101 | 256 |
Tillgångar (tkr) | 154 | 101 | 256 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 81 | 124 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 104 | 20 | 132 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 154 | 101 | 256 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 234 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -45.7% | 22.2% |
Soliditet | 32.5% | 80.2% | 48.4% |
Kassalikviditet | 4.8% | 490.0% | 190.9% |
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag, bedriva konsultation inom bolagsutveckling, uthyrning av lokaler och personal inom såväl administrativ, teknik samt inom restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.