Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 047 | 4 699 | 4 386 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -201 | -426 | 28 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 414 | -437 | 31 |
Årets resultat (tkr) | 614 | 1 | 3 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 428 | 1 091 | 1 796 |
Antal anställda | 5 | 5 | 4 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 047 | 4 699 | 4 386 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -201 | -426 | 28 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 414 | -437 | 31 |
Årets resultat (tkr) | 614 | 1 | 3 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 756 | 131 | 484 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 672 | 960 | 1 312 |
Tillgångar (tkr) | 1 428 | 1 091 | 1 796 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 666 | 127 | 125 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 763 | 964 | 1 671 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 428 | 1 091 | 1 796 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 809 | 940 | 1 097 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -5.0% | -9.1% | 0.6% |
Soliditet | 46.6% | 11.6% | 7.0% |
Kassalikviditet | 61.7% | 81.7% | 69.0% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.