Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang- catering och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen, liksom att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 720 | 9 548 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -419 | 5 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -560 | -119 | |
Årets resultat (tkr) | -560 | -119 | |
Summa tillgångar (tkr) | 5 570 | 4 575 | 50 |
Antal anställda | 8 | 8 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 720 | 9 548 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -419 | 5 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -560 | -119 | |
Årets resultat (tkr) | -560 | -119 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 067 | 3 435 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 503 | 1 140 | 50 |
Tillgångar (tkr) | 5 570 | 4 575 | 50 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 450 | 50 | 50 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 794 | 3 181 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 325 | 1 344 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 570 | 4 575 | 50 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 8 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 215 | 1 194 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.3% | 0.1% | 0.0% |
Soliditet | 26.0% | 1.1% | 100.0% |
Kassalikviditet | 183.0% | 72.2% | 0.0% |
Lassbell AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Fastighetsaktiebolaget Berjaholm. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang- catering och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen, liksom att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.